Mark Hamill továbbra sem érti Luke szálát a Star Wars: Az utolsó Jedikben

2018. szeptember 02.
5.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Star Wars-széria nyolcadik felvonása, a Rian Johnson kezei között formálódott Az utolsó Jedik hihetetlenül megosztotta a nézőközönséget, a negatív visszhangok egyik legfontosabb kiváltó oka pedig Luke karakterének története, a továbbiakban spoilerek következnek a filmből.

Mark Hamill anno elárulta, hogy mikor meglátta a szkriptet, nem igazán értette a rendező, Rian Johnson koncepcióját, és nem nagyon tudott azonosulni azzal a Luke Skywalkerrel, akit ebbe az irányba terelt a rendező, most pedig kiderült egy Twitteren feltett kérdés hatására, hogy továbbra sincs tisztában Luke karakterével a nyolcadik rész kapcsán.Lényegében a kérdező afelől érdeklődik, hogy a legendás Jedi miért adott fel mindent egy bukás után, mi történt vele még ezen kívül ami idáig vezethetett, Hamill viszont egyértelműen kijelenti, hogy ha majd rájön, elmondja. Az sem kizárt, hogy a soron következő epizódban mindenre választ fogunk kapni, hiszen azt már tudjuk, hogy ebben a részben zárul le a Skywalker-saga.
5 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 22 napja

Szerintem nem csak ő nem tudja, senki nem tudja. röhögő smiley Nagyon gáz forgatókönyveket írtak, pedig annyi jódéle rajongói és profi könyv is van...

válasz erre

Porthos

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ez a rész a SW megcsúfolása volt.

válasz erre

inkognito

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Meg fogom nézni a folytatást de csak azért h lássam mi lesz a vége.

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Legrosszabb rész volt EVER.

válasz erre

Levi87

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Az ****a ha még ő se tudja! röhögő smiley

válasz erre