Mark Hamill és Hayden Christensen is visszatérhet a soron következő Star Wars filmben

2023. május 25.
8.9421
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az idei Star Wars Celebration esemény került bejelentésre több Csillagok háborúja projekt is, melyek között ott van egy film is, amiben visszatér Daisy Ridley, aki Rey karakterét játszotta az új Star Wars filmekben, és a hírek szerint két legendás Jedi-t is láthatunk majd a készülő alkotásban.

A rajongók izgatottan várják a Star Wars franchise bővülését, hiszen 2019 óta nem készült mozifilm, csak különböző előzmény sorozatok - melyek egyébként igen népszerűek lettek -, de már fejlesztés alatt van több film is. Ezek közül az egyik Rey Skywalker új kalandjaira fog fókuszálni, aki valószínűleg egy új Jedi rendet fog felépíteni.

A Giant Freakin Robot jelentése szerint felvetődött az az ötlet, hogy Mark Hamill és Hayden Christensen is visszatérjen egykori karaktereik bőrébe, természetesen szigorúan csak szellemként. Ez egy izgalmas és nosztalgikus ötlet lenne, de egyelőre nem tudni semmi biztosat. A rajongók azonban biztosan örülnének neki, hiszen Hayden legutóbb az Obi-Wan Kenobi sorozatban tűnt fel, amiért mindenki odáig volt.
4 hozzászólás

Porthos

1 hete és 1 napja

MINEK?????

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 1 napja

Na mégsem engedik el a Skywalker vonalat?

válasz erre

betyár

1 hete és 2 napja

Ennek nem lenne sok értelme.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 2 napja

Az is lehet hogy visszaemlékezés lesz vagy ilyesmi. Mindenesetre jó lesz őket látni!

válasz erre