Máris itt a Git 2.10, ami több mint 150 újítást hozott

2016. szeptember 06.
1.7961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Git a legnépszerűbb nyílt forráskódú, elosztott verziókezelő szoftver, amelyet sok nagy volumenű projekt alatt használnak, most pedig itt a 2.10-es verzió, amely több mint 150 változást hozott az elődhöz képest.

A Git-et többek között a Samba, a Gnome vagy éppen a Linux kernel fejlesztésénél is aktívan használják, így nem csoda, hogy a fejlesztés rohamtempóban zajlik.

A valaha még Linus Torvalds által megálmodott verziókezelő rendszer hamar kinőtte magát, és méltán népszerű lett, amit a fejlesztők igyekeznek meghálálni a szoftver folyamatos javításával és új funkciók létrejöttével. A 2.9-es változat ez év júniusában vált hivatalossá, de máris, alig két és fél hónap múltán itt a következő mérföldkő a 2.10.

A változások listája, hála a több mint 150 változtatásnak, elég terjedelmes lett, amit a letöltési linken lehet alaposan szemügyre venni, de a rövidített verzióban is árulkodó.

Ebből kiderül, hogy a Git 2.10-es változata könnyebbé teszi a fejlesztés folyamatait és növeli a produktivitást, amiket nem csak a motorháztető alatti ráncfelvarrással, hanem a felhasználói felülettel és funkciók bővítésével érték el.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 4 napja

Csomó mindent innen (GitHub) töltök le, de munkára én még nem használtam.

válasz erre