Március végén indul az Apple Music Classical szolgáltatás

2023. március 10.
34.7791
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha kedveled a klasszikus zenét, akkor ez Neked fog kedvezni, ugyanis két év pletykálás után a cupertinoi techvállalat ma bejelentette, hogy március 28-tól elérhető lesz az új zenei szolgáltatások, az Apple Music Classical, ami kizárólag a komolyzenére fog fókuszálni.
 

Bár az Apple Music zenei streaming platformon is található klasszikus zene, a vállalat szeretne a műkedvelőknek kedvezni ezzel az újdonsággal. Az Apple Storeból már elő is lehet rendelni az alkalmazást, melyhez természetesen előfizetés is kell. Aki rendelkezik Apple One vagy Apple Music előfizetéssel, az teljesen díjmentesen használhatja majd az új streaminget.

Az Apple Music Classical öt millió felvétellel fog indulni, de a későbbiekben természetesen bővülni fog a kínálat. A felhasználók zeneszerzőre, opusszámra, karmesterre, zenekarra, élő variációra és akár tételre is rákereshetnek. Akár 192 kHz/24 bites nagyfelbontású veszteségmentes hangminőségben is hallgathatóak lesznek a művek. Első körben csak iPhone és iPad készülékeken lesz elérhető, a minimum rendszerkövetelménye pedig iOS 15.4.
4 hozzászólás

Levi87

1 éve, 17 napja

Fura ez a kiszervezés. meglepett smiley Ennyi erővel retró app is lehetne. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 17 napja

Kezd újra népszerű lenni a komolyzene azt vettem észre.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 18 napja

De érdekes! meglepett smiley De szerintem nagyon jó dolog.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 18 napja

Érdekes hogy így kiszedték külön. meglepett smiley

válasz erre