Március elején kerül bemutatásra a Nothing Phone legújabb készüléke

2024. február 13.
15.8411
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly előtt jelent meg az okostelefon-piacon egy új szereplő, méghozzá a Nothing Phone, akik különleges megjelenésű készülékükkel hamar belopták magukat az Android-felhasználók szívébe, és hamarosan bemutatásra kerül legújabb termékük, a Phone (2a).

A vállalat március 5-én fogja leleplezni legújabb készülékét a Fresh. Eyes. elnevezésű eseményén, melyen várhatóan egy olcsóbb típus kerül bemutatásra. Az elmúlt napokban néhány render kép kezdett el terjedni a közösségi médiában a Nothing Phone (2a)-ról, ám hamar kiderült, hogy hamis képekről van szó, így egyelőre nem sok információt lehet tudni az újdonságról.

A Phone (2a) a pletykák szerint a Phone 2 egy olcsóbb változata lesz, ezáltal kicsit butább is lesz, de a jól megszokott Glyph LED-csíkok biztosan nem fognak hiányozni róla. A hírek szerint egy olcsóbb processzor kerül majd a telefonba, méghozzá a MediaTek Dimensity 7200 chipje. Nem kizárt, hogy az esemény előtt még több információ derül majd ki a készülékről, ugyanis február végén jön Barcelonában a Mobile World Conference (MWC).
3 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

TEchie írta:
Ár mennyi lehet?
Tökmindegy, úgyse veszed meg, nem? röhögő smiley

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ár mennyi lehet?

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Meglesném itthon is ha lenne, bár nem váltanék iOS-ről, csak a kíváncsiság miatt, miben más. Ha egyáltalán...

válasz erre