Március elején érkezik a HONOR Magic5 Lite Magyarországra

2023. február 20.
37.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Néhány nappal a HONOR Magic5 Lite bejelentése után a cég sajtóközleményben tudatta, hogy a globális megjelenéssel egyidőben hazánkban is debütál majd a cég új mobilja a mindhárom nagy szolgáltatónál és egy webáruházban is, három különböző színben.
 

A Magic széria legújabb Lite terméke a cég közleménye szerint a mindennapi praktikum jegyében lett tervezve, ennek keretében 120Hz-es, 6,67 colos OLED ívelt kijelzővel, 5100 mAh akkumulátorral és Qualcomm Snapdragon 695 5G mobil platformmal szerelték.

A 2400x1080 pixeles, edzett üveg kijelző 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, a vékony káváknak köszönhetően pedig 93%-os hasznos képaránnyal rendelkezik. A szériára jellemző kameraelrendezés megmaradt, a hátlapon mátrix csillaggyűrű elrendezés látható, amelynek mentén található a három kamera, ami egy 64 MP-es fő-, egy 5MP-es, széles látószögű és egy 2MP-es makró kamerából áll.

A HONOR Magic5 Lite Android 12 alapú Magic UI 6.1 verzióval érkezik, a hazai boltokba éjfekete, smaragdzöld és titánezüst színekben 159.999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A készüléket hamarosan bemutatjuk egy bővebb tesztben.

Március elején érkezik a HONOR Magic5 Lite Magyarországra - 2. kép

4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Sajnos egész korrekt ára van. szomorú smiley Nem rossz teló ez és meg kell szoknunk hogy ennyi a középkategória. szomorú smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Tesztre én is kiváncsi vagyok. Jó telókat csinál a Honor mostanában!

válasz erre

zender

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Kíváncsian várom a tesztet.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Megkérik az árát. meglepett smiley

válasz erre