Már most van ötlet egy harmadik Aquaman filmhez

2023. szeptember 16.
18.3781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár az Aquaman második része csak decemberben kerül a mozikba, a rendezőnek, James Wannak már most vannak ötletei egy folytatáshoz, ugyanis egy friss interjúban elárulta, hogy a film vége teret fog biztosítani több film készítésére is, amennyiben a Warner Bros és a DC is ezt szeretné.

Az Aquaman és az elveszett királyság lesz a korábbi DC-univerzum utolsó része, melyben talán utoljára fogjuk látni Jason Momoa-t a szerepben, ám James Wan, a franchise rendezője szerint van esély folytatásra. Az első Aquaman film volt a stúdió legsikeresebb szuperhősfilmje, több mint 1 milliárd dollár bevételt ért el és ha a második is ilyen sikeres lesz, James Gunn és Peter Safran talán vevő lesz egy harmadik részre is.

James Wan szerint nagyon sokat fejlődött Arthur karaktere a második részben, így egy folytatás esetén már lenne mire támaszkodni és a többi karaktert is lehetne fejleszteni. Abban azonban bizonytalan a horrorfilmek mestere, hogy egy következő szuperhős filmet rendezzen, elmondása szerint túl sok idejét foglalta le a projekt, ami nem meglepő, hiszen nagyon sokáig készült az Aquaman, több pótfelvételt is kellett készíteni.
2 hozzászólás

Porthos

9 hónapja,

Jajjdejó. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

betyár

9 hónapja, 1 napja

Kizárt hogy lenne folytatás. Nem lesz olyan sikeres.

válasz erre