Már megint elhalasztották a Deadpool 3. premierjét

2023. október 20.
20.7441
csirkee profilja, adatai
csirkee
A filmiparnak nem igazán tett jót a Hollywoodban zajlott sztrájkok és bár a forgatókönyvírók már dolgoznak, a színészek továbbra is harcolnak a jogaikért, emiatt rengeteg filmes projekt áll még mindig, többek között a Deadpool immáron harmadik része, aminek a premierjét megint el kellett tolni.
 

A stúdió korábban megváltoztatta több filmjének a megjelenési dátumát, ekkor a Deadpool 3. 2024. novemberéről átkerült 2024. májusára, ám az elmúlt hetekben a Marvel belátta, hogy nem tudják majd a tavaszi szezonban bemutatni a filmet. Ha a sztrájk a következő hetekben véget ér, akkor a legjobb esetben is csak jövő év elején kezdődhet el a gyártás.

A legfrissebb információk szerint mindezek miatt csak 2024 novemberében fog megjelenni a régóta várt Deadpool folytatás, melyben Rozsomák is fel fog tűnni, akit ismét Hugh Jackson fog alakítani. A Disney egyelőre nem erősítette meg a pletykát, de már hetek óta tudni lehet, hogy a projekt nem fog májusig elkészülni. Emiatt pedig több másik Marvel film premierje is változhat.
3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 2 hete

Ez is ilyen multiverzumos baromság lesz? Mert akkor nem kár a késésért. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Rühellem, de nagyon. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Senkinek nem fog hiányozni.

válasz erre