Már megint bajban van a Marvel féle Penge film, új forgatókönyvírót keresnek

2024. május 26.
12.8551
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Marvel öt évvel ezelőtt jelentette be a Penge rebootját, ami eredetileg 2023-ban jelent volna meg, de rengeteg gond volt a projekttel, többször is elveszítette forgatókönyvíróját és a hollywoodi sztrájkok is betettek a filmnek, most pedig ismét lelécelt a forgatókönyvíró, akinek utódját már keresik.

A jelenlegi tervek szerint idén ősszel kezdődik az új Penge film forgatása, melynek főszereplője az Oscar-díjas Mahershala Ali lesz. A projekttel azonban ismét gondok vannak, ugyanis a hírek szerint Michael Green forgatókönyvíró lelécel és a stúdió gőzerővel keresi az utódot, akinek sok munkája lesz még a szkripttel, át kell dolgoznia, gyakorlatilag teljesen újra kell írnia a forgatókönyvet.

Sem Green, sem a Marvel nem kommentálta a pletykát. A Penge jelenlegi tervek szerint 2025. november 7-én kerül majd a mozikba, tehát elég szoros az ütemterv és azzal, hogy ismét át akarják írni a teljes szkriptet, sok időt fognak veszíteni. Éppen idén márciusban írtunk arról, hogy a film egy szereplője, Aaron Pierre kilépett a projektből, az azonban nem derült ki, hogy miért. Korábban Mahershala Ali is el akarta hagyni a projektet, de végül maradt.
6 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja,

A kutyát nem fogja érdekelni, tökmindegy neki.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 napja

Ezer jelet kaptak már hogy nem kéne erőltetni...

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 1 napja

Én ezen már meg sem lepődöm. Csak azon, hogy minek erőltetik.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 napja

Ez a sok probléma biztos rá fogja nyomni a bélyegét a végeredményre.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 napja

Nagyon el kéne már engedni..

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 napja

Hihetetlen h nem akar összejönni.

válasz erre