Már közel 100 millió előfizetője van a Max-nek világszerte

2024. május 09.
15.7741
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már nem kell sokat várnunk és végre hazánkban is elérhetővé válik a Warner Bros Discovery új streaming platformja, a Max, mely az HBO Max-et fogja váltani - a vállalat legfrissebb pénzügyi jelentéséből pedig kiderült, hogy már közel 100 millió előfizetője van a szolgáltatónak.

Az elmúlt években sok változáson ment keresztül a Warner Bros., hiszen egyesült a Discovery-vel, HBO Go-t leváltotta az HBO Max, most pedig ezt majd a Max fogja váltani. A vezetői széket pedig David Zaslav vette át, akinek merőben más felfogása volt arról, hogyan kellene ezt a hatalmas stúdiót irányítani. Eleinte elég káoszos volt, több projektet is kukázni kellett, de a jelek szerint az irány bevállt.

A legfrissebb pénzügyi jelentés szerint a Max-nek már 99,6 millió előfizetője van, a streaming divízió pedig 86 millió dolláros nyereséget ért el. A stúdió részleg azonban már nem teljesített ilyen jól, a Warnernek veszteséget kellett elkönyvelnie, a tavalyi hollywoodi sztrájkok nem tettek jót a vállalatnak. A stúdiók bevétele 13 százalékkal 2,82 milliárd dollárra esett vissza. David Zaslav az eredmények kapcsán úgy fogalmazott:

Jelentős növekedést értünk el streaming üzletágunkban a hirdetéseladások gyors felgyorsulásával, ami közel 90 millió dolláros pozitív EBITDA-t eredményezett a negyedévben. A Maxet hamarosan Európa 29 országában terjesztjük ki, és a Max jövő évi tartalomkínálata az egyik legerősebb lesz.
elérhetővé válik a Warner Bros Discovery új streaming platformja, a Max, mely az HBO Max-et fogja váltani - a vállalat legfrissebb pénzügyi jelentéséből pedig kiderült, hogy már közel 100 millió előfizetője van a szolgáltatónak.'>
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Reméljük azért tartalomban erősebb lesz mint a mostani verzió.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Minőségileg nem rossz, Skyshowtime-nál mindenképp jobb. röhögő smiley Csak kevés a tartalom. Mondjuk majd meglátjuk ha nálunk is ez lesz, más lesz-e.

válasz erre

betyár

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kiváncsi leszek a Maxra.

válasz erre