Már fejlesztés alatt van A gyilkos járat folytatása Brad Pittel

2023. május 24.
9.4311
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly nyáron debütált a mozikban Brad Pitt főszereplésével A gyilkos járat, mely közel 240 millió dolláros bevételt ért el a mozikban globálisan, így a hírek szerint már fejlesztés alatt van a folytatás, melyben ismét visszatér a főszereplő, valamint néhány új ember is csatlakozhat a produkcióhoz.

David Leitch rendezésében készült akció-vígjáték egy Tokióból Kiotóba tartó gyorsvonaton játszódik, ahol több bérgyilkos is szembe kerül egymással, amiből nagy kalamajka keveredik. A szórakoztató filmben olyan színészek kaptak szerepet, mint például Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Szanada Hirojuki, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio és Sandra Bullock.

A pletykák szerint a folytatásban Brad Pitt és Sandra Bullock is visszatérhet, valamint már tárgyalások folynak Margot Robbie-val is, hogy csatlakozzon a produkcióhoz. A film tulajdonképpen K?tar? Isaka Maria - Bogár című japán regényén alapul és a könyv a Hitman regénysorozat része. A folytatásról egyelőre ennél többet nem lehet tudni. Ha kíváncsi lennél A gyilkos járat kritikájára, akkor olvasd el a Game Channel hasábjain.
4 hozzászólás

Porthos

1 hete és 2 napja

Nagyon jó hír, hatalmas film a mostani is.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 2 napja

Nagyszerű hír!

válasz erre

inkognito

1 hete és 2 napja

Nagyon állat film volt. Jöhet a folytatás.

válasz erre

Fikarc

1 hete és 3 napja

Nemrég néztem meg az elsőt, nekem nagyon adta. Az az igazi régi elmebeteg, irracionális akció mozi. Imádom.

válasz erre