Már el is készült A Mandalóri negyedik évadának forgatókönyve

2023. február 21.
39.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már csak néhány hetet kell várni és hamarosan debütál a Disney+ platformján a népszerű Star Wars sorozat immáron harmadik évada, melyben visszatér a főszerepben Pedro Pascal és természetesen a kis kísérője Grogu, de a hírek szerint már a negyedik évad forgatókönyve is elkészült.

A showrunner Jon Favreau a közelmúltban egy francia műsorban elárulta, hogy már el is készült A Mandalóri negyedik évadának forgatókönyve, melyet az utómunkálatok alatt írták meg az írók. A sorozat producere szerint azért volt erre szükség, hogy az egész egy teljes folytatásnak és egy teljes történetnek látszódjon.

A Mandalóri az egyik legnézettebb sorozata volt a stúdiónak, a bemutatása óta pedig popkulturális jelenséggé vált. Éppen emiatt gondolja úgy Jon Favreau, hogy a Mandalóri nem csak sorozatot, hanem egy önálló filmet is megérdemelne. A jól felépített karakterekkel valóban lehetne egy filmet készíteni, de nagyon nehéz lenne idővonalban elhelyezni, hiszen a Mandalóri Skywalker-saga idővonalán belül játszódik.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem ülnek a babérjaikon az biztos! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Túl lesz tolva de nem baj, imádom. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Zsír, nagyon bejön a sorozat!

válasz erre