Advertisement

Már csak néhány óra és megérkezik az iOS 16-os frissítése

2022. szeptember 12.
28.4561
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt heti iPhone bemutatón árulta el az Apple, hogy szeptember 12-én, azaz a mai napon érkezik az újabb nagyobb frissítés a telefonokra, mely rengeteg izgalmas újdonságot, funkciókat és egyebeket fog hozni a felhasználók számára.
Advertisement

Érdemes lesz a mai napon késő délutáni-esti órákban figyelni az iPhone készülékek szoftverfrissítését, ugyanis végre megérkezik az iOS 16-os verziója, melyet június elején a WWDC-n mutatott be a technológiai vállalat. Ennek köszönhetően rengeteg beállítási lehetőségünk lesz a widgetek és a háttérképek terén, erről korábbi beszámolónkban már írtunk.

A szoftver bétaverziója már július óta elérhetővé vált, így sokan már ki is próbálhatták az új funkciókat. A szöveges üzeneteket mostantól utólag is lehet majd szerkeszteni. Az iPad OS 16-os verziója valamikor októberben fog érkezni, ekkor várható az új széria bemutatása is.
Advertisement
4 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 6 napja

Feltettem éjszaka, egyelőre forradalmi változásokat nem látok, de a lista hosszú szóval át kell bogarásznom. A fényképről elem kiemelése viszont nagyon kemény!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 1 hete

Elég lesz ezt holnaop leszedni. Előbb úgyse lesz szabad a szerver.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 1 hete

Nagyon várom, de nem tudom lejön-e ma egyáltalán. Mindig rommá terhelt ilyenkor a szerver. macOS is jön ma?

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 1 hete

Kíváncsi leszek. Mimnden megkapja az AOD-t egyébként?

válasz erre