Már csak az lesz látható a Twitter hírfolyamában, aki fizet érte

2023. március 28.
31.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Twitter számos változáson ment keresztül amióta Elon Musk tavaly október végén átvette a közösségi platform irányítását, most már bárki megvásárolhatja a hitelesítő kék pipát a prémium előfizetéssel, ami most még fontosabbá vált, ugyanis a milliárdos szerint az algoritmus ezen profilok tweetjeit fogja ajánlani.

A Twitter Blue előfizetés még tavaly decemberben indult el, azóta pedig számtalan új funkcióval bővült, amit csak azok élvezhetnek, akik fizetnek a prémium szolgáltatásért. Már nem csak a hitelesítő kék pipát lehet megszerezni, de Elon Musk bejelentése szerint a For You oldalon csak olyan profiloktól fog ajánlani bejegyzéseket, akik rendelkeznek előfizetéssel.

A vállalat valószínűleg ezzel akarja tovább növelni előfizetői bázisát és ezzel együtt bevételeit, melyek az elmúlt hónapokban igen csak megcsappantak. A napokban árulta el Musk, hogy a 44 milliárd dollárért vásárolt Twitter már csak 20 milliárd dollárt ér jelenleg, elég sokat veszített az értékéből, amióta átvette az irányítást.

4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Egyre hülyébb a pali.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

RIP Twitter.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ennek a platformnak is reszeltek.

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ezzel le is húzhatják a redőnyt. A kutya nem fogja használni.

válasz erre