Már a repülőtereken is kéregetik vissza a veszélyes Samsung Galaxy Note 7-eseket

2016. október 19.
2.0901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A világ több forgalmas repterén is külön standokat állított fel a Samsung annak érdekében, hogy egyetlen veszélyes Galaxy Note 7-es készülék se kerülhessen fel a repülőgépekre.

Noha a legtöbb légitársaság kitiltotta gépeiről a problémás telefonokat, azonban múlt szerdán még mindig több mint egymillió készülékről derült ki, hogy nem cserélték be őket, így továbbra is nagy az esélye annak, hogy repülőkre kerülnek, amit a gyártó szeretne elkerülni, ezáltal már a repülőtereken is kéregetik vissza az emberektől a Note 7-eseket.

Ehhez külön standokat állítottak fel közvetlenül a biztonsági kapuk előtt, ahol az emberek helyben lecserélhetik a telefont, így rögtön visszakaphatják a teljes vételárat, vagy Samsung Galaxy S7-re válthatnak, ami mellett egyrészt visszakapják az árkülönbözetet, másrészt pedig a gyártó munkatársai helyben segítenek átköltöztetni az adatokat is.

A Samsung Galaxy Note 7-esek kitiltása egyébiránt egyre több zűrzavart idéz elő a repülőtereken, a The Guardian beszámolója szerint például vannak emberek, akik rossz készülékeket akarnak leadni, de volt olyan pilóta is, aki a biztonságos Galaxy S7-esek kukázására hívta fel az utasok figyelmét.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Csúnya előítéletes emberek!
http://kepkezelo.com/images/nw7alhs3tmkgc4688v2o.jpeg

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Uhh ez nagyon kemény azért.... wtf smiley

válasz erre

betyár

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ezt már nem lehet tovább fokozni.

válasz erre