Már a Gear VR sem támogatja a Note 7-et

2016. október 12.
1.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság a virtuális valóság igen erősen kapcsolódik a felsőkategóriás okostelefonokhoz, hiszen sok gyártó már bemutatta a saját készülékeihez szánt VR Headsetjeit, a mobilok piacához hasonlóan, a Samsung ezen a téren is igen népszerű.

Az Oculus embereivel közösen fejlesztett Samsung Gear VR a legjobb élményt természetesen az aktuális csúcsmodellekkel nyújtja, a listán pedig a megjelenés óta élen járt a Galaxy Note 7.

Miután azonban kiderült, hogy a Samsung-nak nem sikerült megoldania a veszélyes akkumulátorok által generált problémát és leállították gyártást, az Oculus is lépett. A nemrég kiadott szoftverfrissítéssel ugyanis megszüntették a Note 7 Gear VR támogatását, vagyis már azok sem használhatják ezt a kettőst, akik kockáztatnak és továbbra is használják a csúcsmodellt.

Ezzel természetesen a felhasználókat védik és igazából csak az lehet a kérdés, hogy hamarabb miért nem lépték ezt meg. Elképzelni is rossz, hogy mi történne akkor, ha valaki épp centiméterekkel az arca előtt tartja a Note 7-et, mely kigyullad vagy felrobban.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 5 hónapja és 9 napja

Elkpesztő ez a bukás! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

8 éve, 5 hónapja és 9 napja

Uhh de tényleg, mekkora szerencse hogy senkinek nem robbant a szemébe! meglepett smiley

válasz erre