Már 7.1-es Android futhat a Google új mobiljain

2016. szeptember 24.
1.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
2016-ra a legtöbb gyártó már előtte a patronjait, a Google azonban még adós az idei Nexus szériával, mely igencsak nagy változásokon eshet át, hiszen a nevét sem tartják meg, ha minden jól megy, akkor októbertől Pixel mobilokról beszélhetünk.
 

Azt is kész tényként állíthatjuk, hogy idén a HTC-vel közösen alkották meg a kisebb és a nagyobb Pixel mobilt, melyek részben hajaznak is majd a vállalat idei modelljeire. A Google saját mobiljai mellett az egyik legnagyobb érv a biztos és gyors rendszertámogatás, mely egyébként az androidos piac egyik leggyengébb pontja.

Aki új Pixel mobilt vásárol, az biztos lehet benne, hogy néhány évig az elsők között kapja meg a legújabb Androidot, illetve annak új frissítéseit, melyek sokszor új funkciókat is hoznak. A Pixel XL nemrég egy Geekbench eredményen bukkant fel, ahol egyértelművé vált, hogy Android 7.1 Nougat lesz a készülékekre telepítve.

Persze a Nexus tulajdonosok szintén hamarosan megkapják az új rendszer első nagyobb frissítését, miközben olyan csúcsmodellek, mint például a Samsung S7 Edge még magát a 7.0-t sem kapta meg. A teszt azt is elárulta, hogy Snapdragon 821 és 4GB RAM hajthatja majd az új rendszert, melyet vélhetően egy 5,2 hüvelykes kijelzőn használhatnak a tulajdonosok.
4 hozzászólás

VDemon

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Tényleg, s7 vonalról van valami hír hogy kb mikor érkezik rá?

válasz erre

Mordorer

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Jó kis teló lesz ez ha minden bejön ami eddig kiszivárgott róla!

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Én is szeretném megkapni... Hallodé Xiaomi!

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Be kéne szerezni egyet, nálam még a 7 sem várható egy ideig!

válasz erre