Már 500 millió dolláros bevételnél jár a Jurassic World: Világuralom

2022. június 18.
50.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A rengeteg negatív kritika ellenére is szárnyal a mozikban a legújabb Jurassic World rész, mely a legfrissebb bevételi adatok szerint globálisan már elérte az 500 millió dolláros bevételt, ám így is lemaradt az első rész számaitól, de így is boldog a stúdió.

Úgy tűnik az emberek már nagyon ki voltak éhezve a mozira, hiszen bármilyen film kerül most a filmszínházakba, az biztosan szárnyalni fog, nincs ez máskép a Jurassic World harmadik részével sem, pedig a kritikusok nagyon lehúzták a filmet - érdemes elolvasni a Game Channel kritikáját. A kínai piacon nemrégiben debütált a film, ott nagyon erős eredményeket hoz a franchise, csütörtökig 69 millió dollár volt a bevétel, így a film a világjárvány 4. legnagyobb hollywoodi bemutatója lett az ázsiai országban.

Japánban még nem került bemutatásra, ahol szintén nagyot mehet még film, így a bevételeket tekintve nem lesz mire panaszkodnia a stúdiónak. Ám az emberek talán kicsit csalódottak lesznek, hiszen a Világuralom lett az egész Jurassic Park franchise leggyengébb része.
4 hozzászólás

TEchie

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Majd ha fent lesz valakinél megnézem.

válasz erre

betyár

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Biztos nem fizetnék érte a moziban röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Hihetetlen, pedig kegyetlen ****! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Lesz vagy 2 milliárd a vége. Pedig egy rakás ****. röhögő smiley

válasz erre