Májusban érkezik Magyarországra a Honor egyik legjobb mobilja - ajándék tablettel!

2023. április 28.
29.0151
marco profilja, adatai
marco
A Honor sajtóesemény keretein belül jelentette be, hogy hamarosan Magyarországra is megérkezik a cég egyik zászlóshajója, a Honor Magic5 Pro, de nem sokkal utána a másik flagship is debütál, hiszen a Magic Vs is tiszteletét teszi a hazai felhasználók számára.

A Honor Magic5 Pro mellé ráadásul minden előrendelőnek egy 130 ezer forintos Honor Pad 8 tablet is jár, ami roppant előnyös ajánlattá teszi az egyébként is kiváló mobilt. A készülék két hazai mobilszolgáltatónál is előrendelhető, de az egyik legnagyobb webshop kínálatában is elérhető fekete és mezőzöld színekben 529 990 forintos áron.

A Honor Magic Vs lesz az első olyan, hajlítható készülék a gyártó kínálatában, ami Kínán kívül is megjelenik, ráadásul rögtön hazánkban is debütál. A hézagmentesen csukódó mobil érkezése júniusra várható, az ára pedig 699 990 forintra várható. Mindkét készüléken az Android 13 és a hozzá kapcsolódó Honor MagicOS 7.1 fut, a jó hír viszont hogy a gyártó bejelentette azt is, hogy a legújabb MagicOS hamarosan érkezik más készülékekre is.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 13 napja

De miért nem adják szimplán olcsóbban a telefont az előrendelőknek? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 13 napja

Ez azért komoly deal!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 13 napja

Ingyen tablet, menj már!!!! meglepett smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 14 napja

Azt a VS-t megnézném.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 14 napja

Amíg telekomnál nincs, nekem kiesik. Pedig ez az ajándék tablet dolog brutál.

válasz erre