Május végén jön a 2024-es BSidesBUD

2024. április 30.
23.5411
marco profilja, adatai
marco
Az immáron 21 éve megrendezett biztonságtechnológiai konferencia, a BSidesBUD szervezői bejelentették, hogy 2024-ben május 23-án érkezik a megszokott helyen, a budapesti Lurdy Rendezvényközpontban megtartott rendezvény.

Idén nyolc ország tizenhat előadója érkezik az eseményre, akik összesen 10 érdekes előadással és 4 nagyobb lélegzetvételű workshoppal várják a BSides Budapest konferenciára kilátogató közönséget. A hazai előadók mellett Spanyolországból, Izraelből, az Egyesült Államokból, Németországból, Görögországból és Horvátországból is várhatók előadók, valamint a helyszínen lesz a szegedi és a budapesti Hackerspace csapata is.

A BSidesBUD2024 konferencián szó lesz többek között az idén januárban Linuxokat érintő heap overflowról, scam smart contractról, EDR megoldásokról, powershell exploitokról, digitális szülőségről, a malware-ek nyomon követéséről, de téma lesz "a bűnözők elfogása arcfelismeréssel" is, valamint a "hogyan legyünk tartomány adminok 60 másodperc alatt" is terítékre kerül.

Ahogy azt már megszokhattuk, a rendezvény nem csak azokat az IT-szakembereket várja, akik szeretnének kapcsolatokat építeni, hanem az IT-szakos hallgatókat is, akik érdeklődnek az kiberbiztonság iránt . A szervezők által létrehozott Hackademy ösztöndíjprogrammal idén is több, mint félmillió forint értékben belépőjegyeket ajánlanak fel a hazai felsőoktatási intézmények tehetséges hallgatói és előadói számára, amihez bármilyen olyan magyar felsőoktatási intézmény csatlakozhat, amelynek van IT irányú képzése.

A BSidesBUD2024-ről bővebb információ a 2024.bsidesbud.com linken érhető el, jegyekért pedig a tickets.hacktivity.com linkre kell kattintani.
3 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Online is lesz megint?

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

25K, annyit megér.

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Idén is ott a helyem!

válasz erre