Május 21-én érkezik Maxra a Dűne második része

2024. május 14.
4.2531
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már csak alig egy hetet kell várni arra, hogy elbúcsúzzunk az HBO Max-tól és köszöntsük az új streaming platformot, a Maxot, melynek indulásakor végre megérkezik otthonokba a Dűne: Második része, ami idén március elején debütált a mozikban és hatalmas sikert ért el.

A Dűne folytatása több mint 700 millió dollár bevételt ért el és végre streamingen is elérhetővé válik május 21-től, amire valószínűleg már sokan vártak. A Max indulásakor fog debütálni Denis Villeneuve által rendezett film, amiben visszatértek a jól ismert színészek, köztük Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin és Dave Bautista.

De új szereplőket is köszönthetünk majd benne, például Austin Butlert, Florence Pught, Christopher Walkent és Anya Taylor-Joyt. A történet ott folytatódik, ahol az első véget ért, azaz Paul Atreides végre találkozik a fremenekkel az Arrakis bolygón, ahol édesapját, a császárt meggyilkolták. A fiú bosszúra készül és csatasorba állítja követőit a kérdés már csak az, hogy melyik utat választja, beteljesíti a végzetét vagy sem.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 4 napja

Megtolták a debüt napját! mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 5 napja

Na, már kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

login_password

2 hónapja, 5 napja

Biztosan megnézem.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 5 napja

Végre! Moziról lemaradtam.

válasz erre