Magyar sorozatpremierek - 2014. január 2.

2014. január 02.
9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Két újonc amerikai sorozat debütál ma az RTL Klub műsorán - egy Pán Péter témájú fantasy és egy vígjáték William Shatner főszereplésével.

Végül pedig folytatódik a TV2-n a Célkeresztben (In Plain Sight) a 4. évaddal is.



Kalandok Sohaországban (Neverland) - RTL Klub, 21:25
A századforduló Angliájában egy csapatnyi gyerek zsebmetszéssel keresi meg a mindennapi betevőt. Pártfogójuk, Jimmy Hook megbízza őket, hogy fosszanak ki egy régiségkereskedést, mert egy varázsgömböt akar megszerezni, melynek segítségével átléphet egy másik világba. A gömb leesik a polcról, és a nagy ütés következtében a kis tolvajok egy különleges világba csöppennek, ahol kalózokkal viaskodó indiánok vigyáznak a tündérekre, s akiknek a birodalmában olyan bűvös por lelhető fel, melynek segítségével az ember repülni tud. A kalózok kapitányának, Elizabeth Bonnynak épp erre fáj a foga. Csakúgy, mint Jimmynek, aki kihasználva a kis Péter ragaszkodását, azt szeretné, ha a fiú elvezetné a varázspor titkos lelőhelyére.
Főbb szerepekben: Charlie Rowe (Az arany iránytű), Rhys Ifans (A csodálatos Pókember), Anna Friel (Csúcshatás), Bob Hoskins (Pinocchio)



Apa-csata ($#*! My Dad Says) - RTL Klub
Henry, az újságíró (Jonathan Sadowski) 27 éves korában úgy dönt, hogy haza költözik az apjához, aki évek óta egyedül él. Kiderül, hogy apja, Ed (William Shatner) korántsem olyan gyámoltalan, mint hitte, sőt az öreg veszedelmesebb, mint egy kiképzőtiszt. Némi lágyságot csak a zöldségek tudnak kipréselni belőle, ezért Henry minden tanácsot elfogad papucs bátyjától, Vince-től (Will Sasso), és feleségétől, Bonnie-tól (Nicole Sullivan), akik maguk is rettegve gondolnak minden találkozásra.
Főbb szerepekben: William Shatner (Jogi játszmák), Nicole Sullivan (Született szinglik)
Jonathan Sadowski (A terminátor: Sarah Connor krónikái), Will Sasso (Míg a halál el nem választ)


Célkeresztben (In Plain Sight) 4. évad - TV2
Mire számíthatunk az új évad elején? Riley, a kreatív kocsitolvaj 2004-ben szemtanúja lesz egy leszámolásnak. Peter autókereskedéséből hat autót lovasítanak meg, így Mary egy hirtelen ötlettől vezérelve, a tanúja segítségét kéri a másik autótolvaj elkapásához. Brandi-nek közben nagy híre van, eljegyezték, de a nővére inkább attól tart, hogy megint bajba került?
A sorozatról: 1970 óta több ezer koronatanú életét óvta már meg az Egyesült Államokban a tanúvédelmi program. Ezek között az emberek között található egykori bűnöző, vagy éppen tisztességes állampolgár, aki akár bármelyik amerikai család szomszédja lehet. Mindannyian különböző emberek, de valamiben mégis egyformák: valaki biztosan a halálukat kívánja? A bevezető részben megismerkedhetünk Mary Shannon ügynökkel, és egy, a tanúvédelmi programban résztvevő gengszter fiának különös gyilkossági ügyével.
Főbb szerepekben: Mary McCormack (Az elnök emberei), Fred Weller (Zsaruvér), Nichole Hiltz (Dr. Csont), Paul Ben-Victor (Vegas)
nincs még hozzászólás