Liv Tyler visszatér az új Amerika kapitány filmben

2023. március 28.
31.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban számoltunk be arról, hogy már elkezdődött az Amerika kapitány: Új világrend című Marvel film forgatása, melyben már nem Chris Evans fogja a főszerepet játszani, hanem Anthony Mackie, és most a The Hollywood Reporter szerint Liv Tyler színésznő is visszatér.

A színésznőt a Marvel filmekben először a 2008-as Hihetetlen Hulk-ban láthatták a nézők, melyben Edward Norton játszotta Bruce Bannert, míg Liv Tyler Betty Ross-t alakította. Betty Ross Thaddeus "Thunderbolt" Ross lánya, akit Harrison Ford alakít majd a filmben. A legfrissebb hírek szerint Liv visszatér egykori szerepében és fel fog tűnni a legújabb Amerika kapitány mozifilmben.

Nem Liv Tyler lesz az egyetlen visszatérő, ugyanis Tim Blake Nelson is megismétli egykori szerepét, ő Doctor Samuel Sterns/Leader karaktert fogja alakítani, amit szintén a 2008-as Hulkban láthattak a nézők. Ilyen nevek után egyre izgalmasabbnak hangzik az Amerika kapitány negyedik része, ami a tervek szerint jövőre kerül a mozikba.
elkezdődött az Amerika kapitány: Új világrend című Marvel film forgatása, melyben már nem Chris Evans fogja a főszerepet játszani, hanem Anthony Mackie, és most a The Hollywood Reporter szerint Liv Tyler színésznő is visszatér.'>
2 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nagyon kedvelem és már rohadt rég láttam bármiben is...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Az volt a legeslegjobb Hulk verzió.

válasz erre