Limitált kiadást kap a Honor 8

2016. október 11.
1.7951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Huawei alá tartozó Honor idén minden eddiginél erősebb palettát tett le az asztalra, simán fel tudták venni a versenyt a nagyobb múltra visszatekintő márkákkal, nemrég pedig egy komoly promóciós partnerre találtak.

A Marvel Studios munkatársaival együtt ugyanis kidolgoztak egy limitált kiadású Honor 8-as modellt, melyet a hamarosan a mozikba kerülő Doktor Strange film alapján alkottak meg. A Marvel Moziverzum tizennegyedik tagja a többi filmhez hasonlóan igencsak nagyszabású lesz, a főszerepet pedig Benedict Cumberbatch kapta meg.

Nagyon limitált számú szériáról van szó, piacra egyáltalán nem kerül a különleges modell. Az értékesítés helyett a film rajongói között sorsolják ki a modelleket. A Marvel angol Facebook oldalán már megy egy promóció, de a teljes tervet nem ismerjük, így nem tudni, hogy más országokba is eljut e néhány ilyen készülék.

Limitált kiadást kap a Honor 8 - 2. kép

Hardveres természetesen nincs különbség a limitált és az általunk tesztelt modell között, csupán arról van szó, hogy előbbi kapott egy hátsó gravírozást.
3 hozzászólás

betyár

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Elég bitangul néz ki.

válasz erre

Eltohn

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Gyönyörű ez a telefon!

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nagyon dög! meglepett smiley

válasz erre