Letisztultabb kezdőképernyőt kap a Google Térkép

2024. március 28.
31.4141
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még a nyári utazási szezon előtt megújul a Google Térkép kezdőképernyője, a 9to5google értesülései szerint letisztultabb lesz az alsó sáv mobilos kinézetnél, ám arról nincsenek információk, hogy mi fog eltűnni, esetleg kerül-e új funkció bele.

Az elmúlt években sokat fejlesztett a Google népszerű Térkép alkalmazásán, melybe többek között megérkezett az Immersive View nézet is. A vállalat május 14-én rendezi meg idei Google I/O fejlesztői konferenciáját, ahol valószínűleg több újdonságról is le fogja rántani a leplet. Itt kerülhet bemutatásra az új Google Térkép is, mely a hírek szerint kicsit meg fog változni.

A változás csak az alsó sávot fogja érinteni, ahol olyan menüpontok közül választhatunk jelenleg, mint például a Felfedezés, az Utazás, a Mentve, a Közzététel és a Frissítés. Ez hamarosan változni fog és a vállalat szerint egy letisztultabb alsó résszel találkozhatnak majd a felhasználók. Az alsó sávon kívül a Google új gombostűszíneket is bevezet, amelyek megkönnyítik a helyek megtalálását a térképen.

Letisztultabb kezdőképernyőt kap a Google Térkép - 2. kép

3 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem is emlékszem hogy néz ki a kezdőképernyő! meglepett smiley Lehet soha nem is láttam... röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez nem egy nagy frissítés. Maga a térkép legyen átlátható. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

2 hónapja,

Hát ezt pont nem használom önmagában max ha egy linkre kattintva bejön. röhögő smiley Szóval észre sem venném.

válasz erre