Lelépett a Bosszúállók: A Kang-dinasztia film rendezője

2023. november 16.
12.3031
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyre komolyabb a baj a Marvelnél, ugyanis a következő Bosszúállók mozifilm a napokban elveszítette íróját és a legfrissebb hírek szerint a rendező is lelépett, már az is szóba került a stúdiónál, hogy kukázzák az egész Kang-dinasztia projektet, mivel még a főszereplővel is gondok vannak.

A Deadline legfrissebb cikke szerint Destin Daniel Cretton egészen biztosan nem fogja megrendezni a soron következő, immáron ötödik Bosszállók filmet, ugyanis a rendezőnek más feladatai lettek a Marvelnél. Emiatt jelenleg a Bosszállók: A Kang-dinasztia filmnek nincs rendezője és írója sem, mindezek mellett Jonathan Majors színésszel is gondok vannak.

Ő alakította Kangot a Loki sorozatban, valamint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia filmben is, ám idő közben szexuális zaklatási botrányba keveredett, még le is tartóztatták. Mindezek fényében nem lepődnénk meg, ha a Marvel módosítana jövőbeli tervein és kukázná a teljes Kang-dinasztia sagat. A Bosszúállók: A Kang-dinasztia a tervek szerint 2026. május 1-jén kerül a mozikba.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

3 hete és 3 napja

Rohadt nagy gáz van ennél szériánál.

válasz erre

Fikarc

3 hete és 3 napja

Ez is minek készül egyáltalán?

válasz erre

betyár

3 hete és 3 napja

Engem nem zavarna.

válasz erre