Advertisement

Lee Jung-jae, a Nyerd meg az életed sztárja hamarosan egy Star Wars sorozatban fog feltűnni

2022. szeptember 09.
29.3381
csirkee profilja, adatai
csirkee
A streaming óriási eddigi legsikeresebb sorozatának főszereplője, a dél-koreai Lee Jung-jae hamarosan nemzetközi vizekre evez, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a hamarosan megjelenő Star Wars sorozatban, a The Acolyte-ban fog feltűnni.
Advertisement

A jelenleg is készülő új alkotásban már biztosan lesz egy ismerős arc, aki ráadásul az egyik főszerepet kapta meg, ezzel pedig újabb mérföldkövet ért el a színész pályafutásában. A Nyerd meg az életed sorozat nagy népszerűséget hozott Lee számára és megnyíltak a kapuk a komolyabb szerepek felé. A The Acolyte szériáról annyit lehet tudni, hogy abban a korszakban fog játszódni, amikor még a Jedik voltak hatalmon, a Sithek pedig az árnyékban éltek.

A sorozat egyébként egy rejtélyes thriller lesz, amely az árnyékos titkok és a feltörekvő Sötét Oldal hatalmainak galaxisába kalauzolja el a nézőket a High Republic korszak utolsó napjaiban. Mivel a széria még csak fejlesztés alatt van, ezért megjelenési dátumot nem lehet tudni, de a Disney+ felületén fog majd debütálni.
Advertisement
4 hozzászólás

TEchie

7 hónapja, 1 hete


válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 1 hete

Érdekes választás.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete

Hát elég fura...

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 1 hete

Az a baj hogy ez a bolond figura fog eszünkbe jutni róla..

válasz erre