Leállt az Andor 2. fejlesztése is a sztrájk miatt

2023. május 11.
23.3141
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egy re több projektet érint a hetekben indult forgatókönyvírók sztrájkja Hollywoodban, elsőként a Penge című filmet érintette, majd jött a Stranger Things és most a legfrissebb beszámolók szerint az Andor második szezonját is érinti a sztrájk, Tony Gilroy semmilyen munkát nem végez.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Writers Guild of America (WGA) avagy a forgatókönyvírók céhe odapörkölt Tony Gilroynak, az Andro című Star Wars sorozat alkotójának, amiért a sztrájk alatt folytatta a munkát. A producer és egyben író a lapnak elárulta, hogy nem végzett semmilyen munkát a Disney számára ezen idő alatt és nem is fog.

A Disney állítólag több vezető producernek is írt levelet, melyben felszólította őket, hogy végezzék el minden olyan a szerződésekben foglalt munkájukat, melyet nem érint az írói sztrájk. Ennek ellenére Tony nem dolgozott május 1-je óta az Andor sorozat második évadán, melynek forgatása nemrégiben indult. Egyelőre nem született megállapodás a forgatókönyvíróknál, így továbbra is folytatódik a sztrájk, nem tudni meddig.
Penge című filmet érintette, majd jött a Stranger Things és most a legfrissebb beszámolók szerint az Andor második szezonját is érinti a sztrájk, Tony Gilroy semmilyen munkát nem végez.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 8 napja

Nem is olyan nagy baj az, kicsit legalább gondolkodhatnak a sztoriszálon.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 8 napja

Kihasználhatnák az időt a gagyi forgatókönyv helyre hozására. Első évad időnként katasztrófa volt.

válasz erre

Porthos

1 éve, 8 napja

Óóóóóóóbaszki. szomorú smiley

válasz erre