Leállította a Galaxy Note 7 gyártását a Samsung!

2016. október 10.
4.2431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Idő kérdése volt csupán, hogy mikor határozza el magát a Samsung a Galaxy Note 7 készülékek gyártásának leállítása kapcsán, hiszen az öngyulladó telefonok egyre több veszélyhelyzetet idéztek elő világszerte.

A Yonhap koreai hírügynökség értesülései szerint a gyártó a hétvégén hozta meg a döntést arról, hogy a mai naptól nem készül több Samsung Galaxy Note 7, és bár a gyártás leállítását több helyen csak átmenetinek nevezték, nagy a valószínűsége, hogy végleges döntésről beszélünk - pláne, hogy a cég a háttérben okostelefonjainak legújabb generációját is megszellőztette már.

A dél-koreai gyártó egyébiránt azért kényszerült erre a döntésre, mert csak az elmúlt egy hétben Amerikában öt olyan eset is eljutott a sajtóhoz, amelyek már visszahívott, tehát elvileg javított Galaxy Note 7-esek kigyulladásáról szóltak.
6 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nagyon megszívták ezzel a telefonnal. Ezt teszi amikor pár havonta ad ki valaki új telefont, nulla teszteléssel.

válasz erre

Fikarc

8 éve, 5 hónapja és 13 napja

Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy feladják. meglepett smiley Azért ijesztő hogy egy ekkora tech cég nem jön rá, mi a hiba oka... wtf smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 5 hónapja és 13 napja

Kicsit sajnálom őket, ezzel nagyon befürödtek. Nem tudom, ki hol hibázhatott, ha valamelik beszállító, akkor fejek fognak porba hullani, úgy gondolom.

válasz erre

TEchie

8 éve, 5 hónapja és 13 napja

Uhh ez nagyon durva! meglepett smiley Micsoda epipc fail lett ez az egész! meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 5 hónapja és 13 napja

Talán jobb is így, viszont remélem elfeledtetik ezt a néppel és nem az marad meg, hogy samsungot nem vesznek, mert robban. Az a baj, hogy mostantól, ha egy ilyen hír is lesz sokkal jobban felkapják, mint bármelyik másik gyártónál.

válasz erre

Mordorer

8 éve, 5 hónapja és 13 napja

Aztarohadt!!! meglepett smiley Erre nem számítottam. meglepett smiley

válasz erre