Leáll az iMac Pro gyártása

2021. március 10.
38.7611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem gyártja tovább egyik asztali számítógép sorozatát az Apple, így végleg kivonják a forgalomból az iMac Pro-t, melyet a cupertinói óriás a sorozatos pletykák és találgatások után hivatalosan is megerősített.

Mint ismert, az iMac Pro 2017-ben jelent meg a piacon, azonban a kérdéses modell már csak a készlet erejéig érhető el a boltok polcain, amennyiben tehát újat szeretnénk vásárolni belőle, nem árt sietni, annak ellenére is, hogy nem egy olcsó masináról van szó, hiszen egy több mint kétmillió forintos gépről beszélünk, ami nem annyira a hétköznapi felhasználók, mint inkább az erőforrásigényes feladatokat végző szakemberek kiszolgálását célozta meg.

A kivezetés egyik oka alighanem a modellcsalád megújulása lehet, hiszen többször is hallani lehetett már egy új iMac modellről, mely az Apple saját ARM-alapú lapkakészletére épülhet fel, de egy Mac Pro egyaránt a láthatáron van már.
3 hozzászólás

betyár

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

A még meglévő készletet tuti hamar felvásárolják.

válasz erre

TEchie

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ez meglepett, ezek szerint az allin gép teljesen megszűnik, marad a laptop meg a házba épített. Feltételezem sok a macera a hűtés miatt meg ilyesmi.

válasz erre

Porthos

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nincs hely neki gondolom a Mac Pro mellett.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink