Latin színész bírálja James Francot, amiért őt választották Fidel Castró megformálására

2022. augusztus 06.
3.4081
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nemrégiben érkezett a hír, miszerint James Franco ismét visszatér és egy kisebb szerepben fogjuk majd látni őt, a készülő Alina of Cuba című életrajzi filmben, ahol ő fogja alakítani Alina Fernández Revuelta édesapját, alias Fidel Castrót, de ez nem mindenkinek tetszik.
 

A készülő filmben gyakorlatilag csak latin származású színészek kaptak szerepet, még a rendező és a producerek is latin vérből származnak, ezért nem érti John Leguizamo, hogy erre a fontos szerepre miért egy amerikai személyt választottak, akinek semmilyen latin kötődése sincs. A kolumbiai származású színész már többször hangot adott amiatt, hogy Hollywood még mindig nehezen kezeli a sötétebb bőrű, latin színészeket.

John Leguizamo közösségi oldalán fakadt ki James Franco castingja miatt, ahol kifejtette, már nagyon elege van abból, hogy Hollywood lenyúlja a legjobb történeteiket, de nem hajlandó alkalmazni a latin színészeket. Szerinte nagyon helytelen döntést hoztak a film készítői, amikor Fidel Castró szerepére nem egy dél-amerikai származású színészt választottak.

3 hozzászólás

techiii

4 napja és 19 órája

Megértem az álláspontját, nyilván mentalitást jobban tudja hozni egy latino mint egy amcsi, de azért Franco nagyon jó színész. Menni fog neki.

válasz erre

Ronalddo

4 napja és 19 órája

Pedig tökéletesen passzol rá a szerep.

válasz erre

Fikarc

4 napja és 22 órája

Hát ez hülye.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink