Lassan, de jól haladnak a The Sandman sorozat második évadának munkálatai

2023. április 21.
26.1301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A rajongók már tűkön ülve várják Neil Gaiman képregénye alapján készült sorozat legújabb évadát, melyet a Netflix még tavaly novemberben jelentett be, és egészen mostanáig nem érkezett friss információ az alkotással kapcsolatban, ám most kiderült, hogy jól haladnak az előkészületek.

Neil Gaiman, író és producer egy rajongói kérdés kapcsán árulta el, hogy a The Sandman második évadának forgatókönyve már elkészült, jelenleg pedig a castingok folynak - az első epizód válogatójánál tartanak -, hiszen több új karakter is érkezik majd az alkotásba. Mindeközben a produkciós tervezők a díszletterveken dolgoznak.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy pontosan miről fog szólni a következő széria, de sokan számítanak arra, hogy Álom többi testvére is a színre lép, de visszatér még Lucifer, a Halál és Delírium is. Megjelenési dátumot továbbra sem tudni, 2023-ban biztosan ne számítsunk rá, ha minden jól megy, akkor 2024-ben talán befuthat a sorozat.
jelentett be, és egészen mostanáig nem érkezett friss információ az alkotással kapcsolatban, ám most kiderült, hogy jól haladnak az előkészületek.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja

Újabb sorozat amit kihagyok. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Három részt bírtam, az is kínszenvedés volt. El nem tudom képzelni miért sikeres.

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Rühelltem az első évadot.

válasz erre