Lars von Trier tévésorozatozik

2014. szeptember 06.
1.2431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A jól ismert dán származású botrányrendező, Lars von Trier húsz év kihagyás után visszatér a tévés frontra - derült ki a The Hollywood Reporter beszámolójából.
Lars von Trier fogja írni és rendezni a The House That Jack Built című drámasorozatot, amelyben von Trier hű társa, Louise Vesth is részt vesz, akivel a 2011-es Melankólia óta együtt dolgoznak.

Közösen hozták tető alá A nimfomániás - 1. részt és annak 2. részét is - utóbbinak vágatlan változatát a Velencei Film Fesztivál közönségének vetítik le elsőként.
Természetesen a széria részleteibe nem avattak be bennünket, viszont a rendező már most ősszel befejezi a forgatókönyvet, melynek szereplőgárdájába nagy neveket szeretne leigazolni, ellenben a forgatást a tervek szerint csak 2016-ban kezdik. Von Trier produkciós cége, a Zentropa is részt vesz a sorozat gyártásában, ami azzal egyenlő, hogy a Zentropás Peter Aalbaek Jensen is jelen lesz.
A rendezőnek köszönhetjük az 1994-es Birodalom (The Kingdom) című rémisztgetős-kórházas drámasorozatot is, ami műfaját tekintve részben szappanopera, részben pedig horror. A sorozat világszerte sikeres volt, és 2004-ben az ABC csatorna fel is dolgozta, de erről a verzióról a nagy siker már nem mondható el?
A The House That Jack Built nemzetközi eladási jogait a TrustNordisk birtokolja.

 

 

 

 
nincs még hozzászólás