Lady Gaga lesz Harley Quinn a Joker 2-ben

2022. június 14.
45.2641
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint A Gucci ház főszereplője, a népszerű Grammy- és Oscar-díjas énekes-színésznő fogja alakítani a Joker második részében az őrült Harley Quinnt, amennyiben sikerül megegyezni a stúdióval Lady Gagának.
 

A The Hollywood Reporter legfrissebb beszámolója szerint, Joaquin Phoenixhez fog csatlakozni Lady Gaga a Joker második részében, amiben a jelek szerint lesz némi musical is, hiszen a hírességet elsősorban nagyszerű hangja miatt kedvelik millióan világszerte. Nem olyan régen derült ki, hogy zöld utat kapott a Joker folytatása, melynek már a pontos címét is elárulta a rendező, Todd Phillips. Ekkor már sejteni lehetett, hogy a következő részben feltűnhet Joker nagy szerelem, Harley Quinn.

Egyelőre még nem mondott igent a szerepre a híresség, de már tárgyalások folynak arról, hogy ő legyen Joker társa a bűnben. Arról természetesen nincsenek információk, hogy milyen univerzumba helyeznék el Harley karakterét, de az biztos, hogy messze lesz Margot Robbie által alakított Harley Quinntől.
5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mondjuk bolondnak bolond....

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Elég jó színész, megy neki az őrület.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jesszusom.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

De....... miért?

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jajj....

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink