Kuo szerint az Apple első AR headsetje egy Mac erejével fog bírni

2021. november 26.
87.7761
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple első AR headsetje 2022 negyedik negyedévében fog megjelenni Ming-chi Kuo elemző kutatási jegyzete szerint - Kuo még márciusban azt jósolta, hogy a headset valamikor jövőre fog megjelenni, most pedig további technikai információkkal is szolgál az eszközről.
 

A headset Kuo szerint két processzorral fog rendelkezni, az egyik az M1-gyel azonos szintű számítási teljesítményű, a másik pedig egy alacsonyabb szintű chip lesz, amely a különböző szenzorok bemenetét kezeli. Kuo szerint például a headset legalább 6-8 optikai modullal rendelkezik, hogy egyidejűleg folyamatos videónézetű AR-szolgáltatásokat nyújtson. A headset állítólag két 4K-s OLED mikrokijelzővel is rendelkezik a Sony jóvoltából.

Kuo szerint a headset Mac szintű számítási teljesítménye, a független működtetés képessége és az alkalmazások széles skálája olyan tényezők, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól. Az eszközről szóló különböző jelentések nem egyeznek abban, hogy teljesen független lesz-e, vagy egy iPhone-ra vagy egy külön processzoros dobozra támaszkodik majd a tartalom streameléséhez.
3 hozzászólás

Levi87

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Megint egy valag pénzem megy majd el.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Amilyen kis procikat csinálnak már, el is hiszem.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Akkor ehhez nem fog kelleni a gép.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink