Különleges karácsonyi üdvözlettel készültek az ISS űrhajósai a földlakók számára

2020. december 26.
58.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az űrhajósok a Nemzetközi Űrállomáson karácsonyi üdvözletet küldtek a Föld lakosságának egy reményteli üzenet képében, ami az elmúlt egy év nehézségeit tekintve roppant mód jelentőségteljes - gondolva itt a globális világjárványra.

Az állomás 64-es expedíciójának legénységének mind a hét tagja pihenést tart a pályán, hogy kikapcsolódjanak, és hogy felvegyék a kontaktot a barátaikkal és családtagjaikkal. Közülük öten különleges videókat sugároztak a Földre mindenki számára, ebben pedig azt üzenték: "kitartás". Ez ugyebár a SpaceX Crew Dragon kapszula nevéből származik, a Resilience-ből, amely a múlt hónapban az űrhajósok közül négyet az állomásra vitt.

Ezt a nevet választották az emberek számára, valamint azon csapatoknak is célozzák ezt az üzenetet, amelyek segítettek a misszió megvalósításában az emúlt egy év alatt, amely elmondásuk szerint az egész életüket megváltoztatta - említi Mike Hopkins, a NASA űrhajósa az ünnepi videóban. Ezenfelül kitér arra is, hogy szeretnének emlékezni mindenkire, akit idén elvesztettünk.

5 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

De jó. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

De jó arcok!

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Hát ez jópofa.

válasz erre

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Nagyon lazák. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 12 napja

Ez milyen aranyos. mosolygó smiley

válasz erre