Különleges eseményt tart szeptember 21-én a Microsoft

2023. augusztus 18.
23.5291
csirkee profilja, adatai
csirkee
Sűrűnek ígérkezik a szeptember tech vonal szempontjából, hiszen hamarosan érkezik az IFA Berlinben, mely az egyik legrégebbi iparági kiállítás, majd ezt követően jön az Apple őszi eseménye, ahol az új iPhone és Watch készülékek kerülnek bemutatásra és még a Microsoft is tart egy különlegesnek nevezett eseményt.

A vállalat tegnap küldte ki meghívóit egy szeptember 21-én tartandó New York-i eseményre, ahol bemutatásra kerülnek az új Surface gépek és egyéb eszközök. Természetesen arról még nincsenek pontos információk, hogy miket fog a Microsoft bemutatni, ám valószínűleg nagy hangsúlyt fog kapni a különféle mesterséges intelligencia-megoldások.

Tavaly egyébként október közepén tartott hasonló hardveres eseményt a vállalat, mely meglepő volt, hiszen korábban ők is a szeptemberi dátumot preferálták. Ezzel pedig igen sűrű lett a következő hónap, hiszen a fent említett eseményeken kívül lesz még Google bemutató, Amazon hardveres rendezvény is, valamint érkezik a Meta Quest 3 bemutatója is.
3 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ezek a Surface gépek anno igen jók voltak amúgy, de mivel kevés piacon jelentek meg, nem hódítottak teret. Kíváncsi lennék az okra egyébként.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szeptember mindig ilyen, de mondjuk MS pont nem mozgat.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Gondolom milyen érdekfeszítő lesz!

válasz erre