Különleges alkategóriát hozott létre az Acer a kreatív szakembereknek

2019. április 11.
4.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Acer a New York-ban ma megrendezett next@acer esemény során bemutatott többek között egy vadonatúj termékcsaládot is, a ConceptD-t, amely égisze alatt érkezik új asztali gép, notebook és monitor is.

Gyakorlatilag a kreatív közösséget célozza meg a gyártó a friss branddel, így a grafikus tervezők, filmgyártók, mérnökök, építészek, fejlesztők és egyéb kreatív felhasználók igényeit egyaránt kiszolgálja a ConceptD termékcsalád, melynek igazi különlegessége, hogy gamer PC-s hardverekből pakolták össze a kompozíciókat.

Különleges alkategóriát hozott létre az Acer a kreatív szakembereknek - 4. kép

A ConceptD 900 és 500 asztali gépek NVIDIA Quadro RTX 6000 videókártyával lettek felvértezve, amelyek lehetőséget adnak a komplex 3D modellezésre, a magas szintű vizuális effektek renderelésére, sőt még szimulációk futtatására is. A ConceptD 900-t két Intel Xeon Gold 6148 processzor hajtja, illetve bőven lesz lehetőségünk memóriabővítésre is, hogy a feldolgozási időket még inkább lerövidítsük, és persze a multitasking sem okoz gondot a vasnak.

Hat ventilátor intézi a szellőzést, így túlmelegedéssel sem lehet elviekben probléma. Az 500-as kiadvány 9. generációs Intel Core i9-9900K-val lett felfegyverezve, a Quadro RTX 4000 VGA pedig biztosítja, hogy akár 4 darab 5K-s monitoron is dolgozhassunk egyszerre. Persze itt is bővíthetünk memóriát, de a 64 GB DDR4 RAM alapjáraton nem kevés.

A ConceptD 900 brutális hardvere biztosítja az akadálymentes munkát

A ConceptD 900 brutális hardvere biztosítja az akadálymentes munkát


A ConceptD 9, 7 és 5 a brand égisze alatt érkező notebookokat takarja, melyek által akár utazás közben is folytathatjuk az erős hardvert igénylő kreatív munkát. A különbség ezek között főként a processzorban keresendő, lévén a 9-es modell 9. generációs i9-cel, a 7-es széria 9. generációs i7-tel, míg az 5-ös számmal jelzett notebook 8. generációs i7-tel lett megspékelve.

A VGA az első kettő esetében NVIDIA GeForce RTX 2080, míg az 5-ösnél egy Radeon RX Vega M GL tölti be ugyanezt a pozíciót. Memória tekintetében is van némi eltérés, mert a 9-es iteráció 32 GB-nyi DDR4 RAM-mal dolgozik, addig az 5-ös számú gépezet 16 GB-tal dolgozik, persze a bővítés most is lehetséges.

A menet közbeni produktivitással sem lesz gond a ConceptD notebookoknak köszönhetően

A menet közbeni produktivitással sem lesz gond a ConceptD notebookoknak köszönhetően


Mint azt emlíettük, a ConceptD brand esetében monitorok is képviseltetik magukat. A CM7321K 81 centis képátlót tudhat magáénak, és persze a HDR-t sem veti meg eme 4K-s UHD darab. Főképp azoknak ajánlja ezt az Acer, akik 2D-s anyagokkal dolgoznak, ám mindeközben ott van a szintén most bemutatott CP7271K monitor, ami pedig a 3D-s közeget célozza a maga 69 centis képátlójával. Mindkettő esetében 99 százalékos AdobeRGB színpaletta-lefedettség áll rendelkezésre.

A komplett palettát, amit ma bemutatott az Acer, holnap a reggeli órákban ismertetjük!
3 hozzászólás

technomancer

3 éve, 11 hónapja és 18 napja

Brutál igényesen néz ki!

válasz erre

zender

3 éve, 11 hónapja és 18 napja

Wow, szép letisztult.

válasz erre

Direktor

3 éve, 11 hónapja és 18 napja

Ez egészen érdekesen hangzik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink