Külön domaint kapnak a mémek, hogy könnyebben rájuk találjunk

2023. november 29.
19.7391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az internet világában manapság már minden megtalálható, legyen szó egy receptről, egy vásárlásról vagy éppen a szórakozásunkról, ezek között szerepelnek a mémek is, melyek saját domaint fognak kapni, ugyanis a Google Registry egy új domain-típust indított.
 

Grumpy Catet a jövőben még könnyebben meg fogod találni, ugyanis már saját weboldallal rendelkezik, miután a keresőóriás elindította a .meme elnevezésű domain-típust. A vállalat szerint a mémközpontú domainek célja a humor, a szórakoztatás, valamint természetesen a bevételek növelése - az egész ötlet a Tumblr korai napjaira emlékeztet.

A Google célja elérése érdekében hat céggel és magánszeméllyel állt össze, melyek között olyan nagy nevek is szerepelnek, mint a Know Your Meme valamint a Tenor. Ha Te is szeretnél egy mémekkel telipakolt weboldalt létrehozni, akkor most már ebben is segít a Google. A .meme domain regisztrációjának korai hozzáférési időszaka már elkezdődött, egy egyszeri díj ellenében bárki regisztrálhat egy új domain-nevet.
4 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 2 napja

Kellett mint egy falat kenyér.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 3 napja

Sok értelme van.

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 3 napja

Komolyan ezt még csak most csinálták meg? meglepett smiley

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 napja

Dehát most is van egy rakat mémgyűjtő. Ki fog áttérni másra? röhögő smiley

válasz erre