Külföldi sorozatajánló - Sherlock 3. évad

2014. január 01.
1.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Sherlock - 3.
 

évad (BBC - január 1.)
Sherlock él!
Jó, azok számára, akik mint jómagam nagy rajongói voltak az eredeti könyveknek, nem titok, hogy Doyle-nak annak idején elege lett a detektívből és a Reichenbach  vízesésnél véget vetett a történetsorozatnak és hőse életének, azonban a közfelháborodás és a rajongók nyomására kénytelen volt újra felvenni a fonalat.A sorozat maga briliáns brit alkotás, a XXI. századi Londonban játszódik és méltó utódja (vagy inkább modern adaptációja) a Jeremy Brett és Edward Hardwicke nevével fémjelzett ikonikus detektívtörténetnek, amely Sir Arthur Conan Doyle könyvei alapján került képernyőre.
Külön érdekesség, hogy a két főszereplő karrierje nagy lendületet kapott a legfrissebb és legeredetibb adaptációnak köszönhetően, legutóbb a párost a Smaug pusztaságában láthatták-hallhatták a szerencsések - egyiküket Bilbóként, másikukat pedig Smaug angol szinkronhangjaként.

Szokás szerint 3 szó kerül nyilvánosságra az új évaddal kapcsolatban: patkány, esküvő, meghajlás. A három epizód három Sherlock történetet dolgoz fel:  The Giant Rat of Sumatra, Az eltűnt menyasszony, és Az utolsó meghajlás. Ez utóbbi Holmes utolsó kalandja a könyvekben - ami sajnos nem vet túl jó fényt a sorozat jövőjét illetően.
Főbb szerepekben: Jeremy Cumberbatch és Martin Freeman

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4Vq4s8n8vxw]
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink