Komoly szereplőgárdája lesz Ben Affleck legújabb filmjének

2022. június 11.
48.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már javában készül az Amazon Studios következő nagy filmje, melyet Ben Affleck fog rendezni és a Nike egyik sikertörténetét fogja feldolgozni, ehhez csatlakozott most Viola Davis, Jason Bateman, és Chris Tucker, valamint a korábban már bejelentett Matt Damon.

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy Matt Damon és Ben Affleck ismét összeáll egy film erejéig, ahol nem csak a szerepekben dolgoznak együtt, hanem a színfalak mögött is, ugyanis Matt forgatókönyvben is dolgozott valamint produceri feladatokat is ellátott. A jelenleg cím nélküli Nike film a márka egykori marketingeséről, Sonny Vaccaróról fog szólni, aki egyetlen szerződéssel megváltoztatta az NBA-t és a sportcipők piacát.

Ehhez a projekthez csatlakozott most a korábban említett színészek, valamint még Chris Messina, Marlon Wayans, Matthew Maher, Tom Papa és Julius Tennon. A film forgatásai a héten kezdődtek meg Los Angelesben. Egyelőre még mindig nincs megjelenési dátuma a filmnek, de remélhetőleg 2023-ban debütálhat majd streaming platformon vagy a mozikban.
2 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ezek a sportos meg zenészes meg ilyen olyan filmek nagyon nem jönnek be nekem..

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ez tuti jó lesz.

válasz erre