Komoly bajban van az OpenOffice

2016. szeptember 05.
3.1121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság az egyik legkapósabb szakma egyértelműen a programozókat, szoftverfejlesztőké, hiszen körülöttünk egyre több minden digitalizálódik, melyhez látványos és kevésbé látványos szoftverekre van szükség.

Persze sokak számára a szoftver az, amit a számítógépre telepítenek, egy irodai szoftvercsomag pedig szinte az összes gépen megtalálható. A szegmensben a Microsoft Office család a legismertebb, de sokan választják az egyik legjobb ingyenes alternatívát, az OpenOffice-t.

Nekik lehet most szomorú hír az, amit a projekt alelnöke, Dennis E. Hamilton tett közzé. Az alelnök ugyanis kijelentette, hogy fejlesztőkre lenne szükségük, hiszen az újítások mellett a folyamatos foltozások és a biztonsági frissítések is elmaradhatnak az emberhiány miatt.

Hamilton egy régi fejlesztőkből, visszavonult tagokból álló levelezőlistát is elővett, melyre egy körüzenetet küldött és reméli, hogy minél több korábbi OpenOffice fejlesztő, illetve új jelentkező segít átvészelni ezt a nehéz időszakot. Természetesen az egyre jobban fizető piacon nehéz egy ilyen önkéntes projekthez jelentkezőket találni, de tényleg kár lenne veszni hagyni ezt a hosszú évek óta oly sikeres projektet.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nem baj, ott van nekünk a kiváló LibreOffice. Hosszú évek óta nem használok mást.

válasz erre

Porthos

6 éve, 9 hónapja és 5 napja

Santonio írta:
Az nagyon durva! Pedig a legjobb office volt valaha.
...Egész addig amíg meg nem vette valaki és el nem kezdték darabokra szedni...

válasz erre

Santonio

6 éve, 9 hónapja és 5 napja

Az nagyon durva! Pedig a legjobb office volt valaha.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink