Kiveszik a Windows 10-ből az Eszközkezelő egyik legjobb funkcióját

2020. augusztus 12.
5.6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Microsoft szeretné minden elemében kigyomlálni a Windows 10-ből azokat az elemeket, melyek segítséget nyújthattak a felhasználóknak arra, hogy kisebb szoftveres problémáikat maguk is meg tudják oldani.

Erre utal, hogy az operációs rendszer következő frissítésével kikerül a rendszerből az Eszközkezelő egyik legjobb funkciója, aminek részeként lehetőségünk volt illesztőprogramokat keresni közvetlenül a Microsoft adatbázisából, ha esetleg valami nem működött volna megfelelően a számítógépünkön.

Ennek az oka a redmondi óriás szerint az, hogy ez nem egy biztonságos megoldás, csak az, ha a számítógépre már eleve letöltött csomagok közül válogathatnak a felhasználók, akik így egy kifejezetten veszélyes alternatívára lesznek kényszerítve, konkrétan arra, hogy a világhálón maguk keresgessenek nem hiteles forrásból drivereket, amennyiben problémát találnak, és azt nem oldják meg az előre letöltött szoftverek.
5 hozzászólás

Porthos

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Hát ezt bizony jól teszik. Csak a baj van a windowsos cuccokkal.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Hála az égnek, folyamatosan szétbassza a céges laptopom.

válasz erre

Levi87

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Szerintem ez az egyik legrosszabb funkció inkább.

válasz erre

csirkee

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Csak gratulálni tudok ezeknek... miért vesznek ki egy ilyen fontos funkciót?!

válasz erre

TEchie

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Annak aki nem tud letölteni egy normális drivert, ez valóban megoldás lehetett, bár nem tudom, hány ember volt ilyen szerencsétlen. Inkább azt kéne kivenni hogy a barom frissítőjük ne írja felül a jó driveremet mondjuk a videokártyához. Na az kiidegel.

válasz erre