Kiszivárgott videón mutatkozik be a Tesla Cybertruck belseje

2023. október 04.
4.3391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elektromos autók rajongói valószínűleg már tűkön ülve várják, hogy a három évvel ezelőttre ígért Tesla Cybertruck végre megjelenjen és már nagyon közel vagyunk hozzá, ám még mindig nincs pontos megjelenés, most viszont egy friss videón nézhetünk bele a készülő autóba.
 

Világszerte az egyik legtöbbet keresett elektromos autómárka a Tesla, melyből már több modell is elérhető, azonban a Cybertruck továbbra is várat magára, remélhetőleg már nem sokáig. Az elmúlt években nem sok információt kaptunk a járműről, most azonban a YouTube-on kiszivárgott egy friss videó, mely az eddigi legjobb betekintést mutatja a Cybertruck belsejéről.

A belső nagyon sokban hasonlít a többi Tesla autóra, középen a jól megszokott hatalmas tablet kijelző található, melyen minden beállítás és információ megtalálható. A videóban felbukkan a jól ismert Tesla indítókártya. Mindezek mellett egy pillanatra ki lehet szúrni a képernyőn egy úgynevezett "Swipe to change gears" felirat, ami azt jelentheti, hogy a sebességváltás a tableten lesz elérhető, nem lesz külön fizikai váltó.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

5 hónapja,

Uhhh nekem nagyon nem jön be.

válasz erre

TEchie

5 hónapja,

Nem nagyin tudnám megszokni..

válasz erre

Harder

5 hónapja,

Mint a többi Tesla. Ronda.

válasz erre

Levi87

5 hónapja,

Brutál ronda.

válasz erre