Kiszivárgott a Sony Android 7 frissítési terve

2016. szeptember 26.
1.8551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google nemrég indította útjára a legújabb Android változatot, amely immár a hetes számmal és a Nougat becenévvel büszkélkedhet, a partnerek azonban egyelőre hozzák a formájukat és számos bizonytalan információ mellett elméletileg dolgoznak a frissítéseken.

Korábbi cikkünkben az akkor rendelkezésre álló információk alapján megtippeltük, hogy melyik gyártó nagyjából mely készülékekre és mikor tervezi kiadni a saját Android 7.0 rendszerét, nemrég pedig a Sony-tól szivárgott ki egy fontos dia.

A japánok prezentációján ugyanis egy egészen konkrét frissítési tervet láthattunk, így a hazai Sony mobil tulajdonosok kezdhetnek számolgatni és reménykedni.

Kiszivárgott a Sony Android 7 frissítési terve - 2. kép

Az első hullám októberben érkezik, méghozzá a Sony Xperia X performance és XZ modelleket érintve, melyeket november környékén az Xperia X és X Compact modelleket követnek.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor decemberben kap új rendszert az Xperia Z5 széria, a Z3 és Z4 Tablet, a jövő év első hónapjaiban pedig frissítik az Xperia XA és Ultra modelleket.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Úgy látszik, Sony végre összeszedte magát - legalábbis az update-ekkel...

válasz erre

Eltohn

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Vajon Samsungokra mikor jön ki? meglepett smiley

válasz erre

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Hoppá! meglepett smiley Pedig a Sony nem szokott kapkodni! meglepett smiley

válasz erre