Kiszivárgott a Sárkányok háza évadzáró része

2022. október 22.
39.4171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű Trónok harca előzménysorozat az évad végéhez közeledik és egy hiba folytán a széria utolsó része kiszivárgott az internetre, amit az HBO Max is megerősített a The Hollywood Reporternek és már azt is tudják, hogy egy EMEA régióban lévő forgalmazó partnertől származik.

Vasárnap debütál az HBO-n és az HBO Max-on a Sárkányok háza első évadának utolsó epizódja, mely egészen biztosan rengeteg váratlan fordulatot fog hozni a Targaryen-házról. Az első évad a Targaryen-ház 30 évének nagy eseményeit mutatja be, ami a Sárkányok táncaként ismert polgárháborúhoz vezetnek. Több millió nézőt vonzott a tévéképernyők elé a fantasy sorozat.

Ám arra senki sem számított, hogy idő előtt kiszivárog a befejező rész, amit az HBO szerint egy európai, közel-keleti vagy afrikai régióból származó forgalmazó partner szivárogtathatott ki. Természetesen a stúdió igyekszik mindenhonnan leszedetni az utolsó részt, de mint tudjuk ez nem egyszerű. Az HBO kifejtette, hogy szomorúak a jogellenes cselekmény miatt, de remélik a hűséges nézők megvárják a premier napját, azaz vasárnapot.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Bakker, hogy a büdös francba tud kikerülni???? meglepett smiley Milyen védelemmel vannak ezek a szerverek ellátva???

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Már megszoktuk. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Mondjuk aki igényes, úgyse nézi meg **** minőségben, vagy random afrikai nyelven. röhögő smiley

válasz erre