Kint van az Android 4.3 béta a Galaxy S3-omra

2013. november 03.
7531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
Az igaz, hogy most nehéz olyan hírt szolgáltatni, ami fel tudja venni a versenyt a Nexus 5-tel és a KitKat-tel, de sajnos itt Európa szívében még több mint eleget kell várnunk, ha az új Google kütyühöz emberi áron szeretnénk hozzájutni.

Ennek mérten gondoljunk kicsit a régebbi a modellekre, jelen esetünkben a Samsung Galaxy S3-omra.

Pár héttel ezelőtt kikerült egy táblázat, melyben a frissítési ciklus dátumai szerepelnek. Ez azért fontos, mert a koreai cég nyár közepén jelentte be, hogy hanyagolja az Android 4.2.X verziót, és figyelmét az akkor bemutatott 4.3-ra irányítja. Ennek megfelelően szeptember a Note 3 már Android 4.3-al debütált, a Galaxy S4-ekre pedig az elmúlt két hétben fokozatosan érkezik az újabb verzió. A sorból már csak a Note 2 és az említett S3 maradt ki. Nem is olyan régen már felbukkant az előbbire szánt build bétája, most pedig az S3 tulajok örülhetnek, hiszen mától ők is telepíthetik a teszt szoftvert. Természetesen ezt is csak a bátrabbaknak ajánljuk, hiszen kisebb nagyobb hibák előfordulhatnak, ráadásul a végleges verzióig még változhat a tulajdonságok listája. Reményeink szerint abban már helyet kap majd a Knox illetve az S4 és a Note 3-nál látott új dizájnnal megáldott widgetek, mert itt még sajnos nyomuk sincs.
A megújult UI-val és számos újdonsággal rendelkező bétát letölthetjük innen, majd pedig a Sammobile-on olvasható telepítési segédlettel installálhatjuk kedvenc mobilunkra.
Figyelem! Mindezt csak saját felelősségre!
Forrás: Sammobile
nincs még hozzászólás