Kilenc év után ismét egyesül a Facebook és a Messenger

2023. március 08.
37.2961
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű közösségi média vállalat és annak csevegője először 2014-ben vált szét, Mark Zuckerberg a vállalat igazgatója akkoriban kijelentette, hogy a Messenger különálló alkalmazásként jobb élményt tesz lehetővé, ám az évek során úgy tűnik ez az élmény alábbhagyott.

A Facebook vezetője, Tom Alison egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy hamarosan ismét egyesítik a két alkalmazást, aminek köszönhetően hamarosan a Facebook alkalmazáson belül is elérhetjük majd a Messenger üzeneteinket. A vállalat egyelőre csak kis körben teszteli az egyesített platformokat, de a jövőben ezt ki fogják terjeszteni.

A Meta már 2020-ban elkezdett azon dolgozni, hogy újraegyesítse a Facebook-ot és a Messengert, például kötelezővé tette a Facebookos profilt ahhoz, hogy használhasd a csevegőt. Mark Zuckerberg vállalata továbbá szeretné megkönnyíteni a felhasználók számára, hogy a közösségi médiában felfedezett tartalmakat egyszerűbben küldhessék tovább barátaiknak. Ebben egyébként nagy szerepe volt a TikTok-nak, akik kemény versenyhelyzet elé állították az évek óta piacvezető közösségi médiát.
5 hozzászólás

zender

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem megy rendesen a FB szekér...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Vissza a gyökerekhez.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Csak böngészpben használtam eddig is (ha egyáltalán néhány naponta rálestem), én nem nagyon fogom észrevenni a különbséget!

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Állandóan a varia.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja,

Nagyon ****ul mehet a cég, ha már ilyenekhez folyamodnak...

válasz erre