Kiket láthatunk a Supergirl sorozatban?

2014. november 12.
5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
A CBS amerikai tévécsatorna megirigyelte társait: képregény-szuperhős sorozat mellett kötelezte el magát, méghozzá a hiánypótló fajtából: női főszereplővel az élen.

Greg Berlanti (A zöld íjász, The Flash) és Ali Adler (Chuck, No Ordinary Family) már javában tervezik a Supergirl sorozatot, és most kiderült, hogy Kara Zor-Elnek, vagyis Kara Danversnek, lesz egy féltestvére, Alexandra.

De további négy karakterről is lehullt a lepel, és az is kiderült, milyen színészeket keresnek a szerepekre.

Kara Zor-El/Kara Danvers/Supergirl: 24 éves nő, akit 12 éves korában küldtek a haldokló Kripton bolygóról a Földre, ahol a Danvers család fogadta be, és arra nevelték, hogy bánjon óvatosan a képességeivel. Kara ezt több mint egy évtizedig be is tartotta, egy váratlanul jött katasztrófa során azonban kénytelen felfedni őket. Miután először megtapasztalja a hősiesség érzését, úgy dönt, képességeit az emberek segítésére használja fel, akik idővel elnevezik őt Supergirlnek.

Alexandra ?Alex? Danvers: A 26 éves lány Kara gyönyörű, okos, tudós féltestvére. Alex irigyelte húga képességeit, de egyúttal csodálta is őket. Ez ösztönözte arra, hogy a földönkívüliek antropológiáját, szociológiáját és kultúráját tanulmányozza. Alex most egy titkos kormányzati szervezetnek dolgozik, és húgával együtt sok evilági és természetfeletti nehézséggel kell szembenéznie.

Cat Grant: Negyvenes nő, a CatCo nevű vállalat alapítója. Cat a semmiből építette fel a céget, ami immár nagy médiahatalomnak számít. Kara (Supergirl higgadt alteregója) az ő személyi asszisztense. Cat olyan, mintha Jennifer Lopez és Anna Wintour kereszteződése lenne.

James Olsen: 20-as évei végén, 30-as évei elején járó férfi. A CatCo egyik okos, anyagias és jóképű fotósa. Bár igazi alfahím, Kara felfedezi értékeit, és vonzódni kezd hozzá.

Winslow ?Wynn? Schott: Huszonéves technikai zseni, képregényőrült. A CatCo programozója, aki nincs tisztában a benne rejlő lehetőségekkel. Kara szomszédja, és viszonzatlanul szerelmes belé.

Hank Henshaw: Törtető CIA-ügynök. Megszállottan kutat intergalaktikus információk után. Negyvenes éveiben jár, ő a Természetfeletti Ügyosztály vezetője. Miután Supergirl felbukkan, minden idegszálával rá figyel, mert attól tart, különleges képességei veszélyt jelenthetnek az emberiségre nézve.
nincs még hozzászólás