Kiderült miért váltanak egyre többen Androidról iOS-re

2023. június 05.
20.1411
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) nemrégiben készítette egy felmérést, melyből kiderült, hogy 2018 óta folyamatosan nőtt az Androidról iOS-re váltók száma, most pedig egy jelentés azt is felfedi, hogy a felhasználók miért váltanak a két népszerű platform között.
Advertisement

A közelmúltban megjelent jelentésből kiderült, hogy az Android felhasználók 53 százaléka azért vált át az Apple platformjára, mert úgy érzik olyan hiányosságai vannak a készülékeiknek, melyek befolyásolták a felhasználói élményt, például az akkumulátor-élettartam vagy az elöregedés. A második fő ok, amelyet a megkérdezettek 26 százaléka említett, az új funkciók voltak.

A harmadik ok az ár volt, ugyanis az Android prémium készülékei néhány esetben drágábbak, mint egy iPhone, ezért inkább már arra cserélik le telefonjukat. A negyedik ok pedig a családtagok és a barátok által használt Apple-szolgáltatások, például az iMessage és a FaceTime volt. Az nem ismert, hogy a CIRP hány embert kérdezett meg, emiatt komoly következtetéseket nem lehet levonni, de az látszik, hogy a Z generáció jobban kedveli az iPhone-t, mint az Android telefonokat és az iOS felhasználók hűségesebbek.

Kiderült miért váltanak egyre többen Androidról iOS-re - 2. kép

felmérést, melyből kiderült, hogy 2018 óta folyamatosan nőtt az Androidról iOS-re váltók száma, most pedig egy jelentés azt is felfedi, hogy a felhasználók miért váltanak a két népszerű platform között.'>
6 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 6 napja

Sokkal minőségibb az összélmény Almán...

válasz erre

Porthos

10 hónapja, 1 hete

Az Apple roppant megbízható ezen a téren, ennyi.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 hete

Ennyi, minden tökéletesen le is van írva.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 hete

Hát ez abszolút reális felmérés, a környezetemben is ezt tapasztaltam.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 1 hete

Tökéletesen érthető.

válasz erre

techiii

10 hónapja, 1 hete

Nem meglepő, vannak butaságai az Apple-nek is de közel sem annyi mint az androidnak.

válasz erre